Scania Tjänstepaket Large

Så är namnet på Scanias senaste hyrtjänst för 6x2 dragbilar. Operationell leasing är en mer korrekt benämning.rn- Vi erbjuder ett fast pris p...

Så är namnet på Scanias senaste hyrtjänst för 6×2 dragbilar. Operationell leasing är en mer korrekt benämning.rn- Vi erbjuder ett fast pris per mil och ett minimum av pappersarbete med bara en faktura i månaden, säger Sigvard Orre, som är chef för produktmarknadsföring på Scania Sverige AB.rnI paketet ingår försäkring, avtal om förebyggande underhåll och reparationer, förarutbildning, fordonsdatorn Interactor 300 samt att Scania lagrar färdskrivardata.rn- Nyckelfärdig, besiktigad och klar att tjäna pengar för brukaren från första dagen, förklarar Sigvard Orre.

Om artikeln

Publicerad: 2008-09-16 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: