Vägverket Produktion skapar nytt affärsområde i Norrland

Den norrländska marknaden är god och för att bättre möta den, skapar Vägverket Produktion en geografisk organisation av dagens separata drift- o...

Den norrländska marknaden är god och för att bättre möta den, skapar Vägverket Produktion en geografisk organisation av dagens separata drift- och anläggningsverksamheter i Norrland.rn- Genom att skapa ett gemensamt affärsområde av dagens två avdelningar för anläggning respektive drift, skapar vi förutsättningar som gör att vi blir en starkare aktör på den här viktiga marknaden, säger Per-Olof Wedin, direktör, Vägverket Produktion.rnSenast från den 1 september tillträder Olle Öberg, i dag chef för driftavdelning Nord, tjänsten som affärsområdeschef. Han kommer att ingå i Vägverket Produktions ledningsgrupp.rn- Det glädjer mig att Olle antar utmaningen att stärka och utveckla våra affärer i Norrland. Drift ska utvecklas med driftaffärer och Anläggning med anläggningsaffärer, säger Per-Olof Wedin.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: