Trängselskatt på faktura

Den 1 augusti 2008 förändrades betalningsreglerna för trängselskatten i Stockholm. Det tidigare systemet med beskattningsbeslut för varje dags pa...

Den 1 augusti 2008 förändrades betalningsreglerna för trängselskatten i Stockholm. Det tidigare systemet med beskattningsbeslut för varje dags passager ersätts med avier som sammanfattar alla passager under en hel kalendermånad. Trängselskatten betalas därmed en gång i månaden.rnAviseringen är till för att göra det enklare för fordonsägaren samtidigt som de administrativa kostnaderna minskar. I slutändan är det alltid fordonsägarens ansvar att se till att en trängselskatt blir betald i tid.rnI samband med att månadsbetalning införs upphör också möjligheten att betala trängselskatt via Pressbyrån och 7-eleven.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: