Scania levererar 300 lastbilar till Ukraina

Det ukrainska företaget Europa-Trans har beställt 300 lastbilar av Scania. Ordern är Scanias hittills största enskilda affär i Ukrainarn- Europ...

Det ukrainska företaget Europa-Trans har beställt 300 lastbilar av Scania. Ordern är Scanias hittills största enskilda affär i Ukrainarn- Europa-Trans planerar att fortsätta att öka sin fordonsflotta och etablera verksamhet i angränsande länder. Vi ser därför en stor potential i den här affären, eftersom Scania är en lastbilsleverantör som också har ett väl utbyggt nät av serviceverkstäder i övriga Europa, säger Andreas Puekker, vd för Scania Ukraine. rnBilarna, tvåaxliga dragbilar av modellen Scania G 420, ska gå i trafik hos den expansiva livsmedelsproducenten Ukramyasoproduct. Europa-Trans är ett dotterbolag som Ukramyasoproduct etablerat i syfte att säkra behovet av kapacitet för transporter av sina produkter såväl inom landet som utrikes. rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: