Portabel mätutrustning håller koll på dieselkvalitén

Utvecklingen på diesel har gått framåt med stora steg i och med allt hårdare krav på tillåtna utsläpp. Nya insprutningssystem med krav på extr...

Utvecklingen på diesel har gått framåt med stora steg i och med allt hårdare krav på tillåtna utsläpp. Nya insprutningssystem med krav på extrem renlighet vid tillverkning och reparation är en direkt följd. Krav som även återspeglar sig i krav på antalet partiklar i dieseln, renlighet i tankar och pumpar. rnFör att kontrollera renligheten i dieselfordonens tankar, pumpställen och egna diesel tankar har Hartridge Ltd tagit fram en bärbar utrustning för direkt analys av partikelinnehåll i diesel. Utrustningen pumpar upp ett prov på diesel och levererar inom 2 minuter ett resultat i enlighet med ISO 4406:1999. Koppling finns för att överföra mätdata till en dator för att logga mätserier över tid.rnPå Lastbil 2008 hittar du mätutrustningen i Autometric AB:s monter.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: