Lysande nyheter från HBA

HBA Fordonsteknik AB lanserar en ny serie E-godkända fjärrljus från Maxtel. Fjärrljusen finns med Xenon urladningsrör eller traditionella halogen...

HBA Fordonsteknik AB lanserar en ny serie E-godkända fjärrljus från Maxtel. Fjärrljusen finns med Xenon urladningsrör eller traditionella halogenlampor och har ett hus i rostfritt stål. En version finns också med en diodring, ”Angel Eyes”. rnMaxtel extraljus är speciellt framtaget för alla typer av fordon som behöver extraljus med hög kvalité och mycket ljus.rnEn annan nyhet från HBA är det radiostyrda sökarljuset med fjärrljusoptik och ergonomisk handkontroll, Visibeam II. Med en fjärrkontroll kan sökarljuset roteras runt 360 grader utan stopp, uppåt 105 grader och nedåt 35grader. Räckvidd är cirka 35 meter och exempel på användningsområden är som sökarljus och arbetsljus på servicebilar, transportbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner.rnUnder Lastbil 2008 på Elmia visar HBA fler lysande produkter ur sitt sortiment.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: