Angelägna frågor får svar på Elmia

Årets upplaga av Lastbilsmässan den 20-23 augusti bjuder på ett inspirerande och fullmatat program med angelägna seminarier och konferenser samt s...

Årets upplaga av Lastbilsmässan den 20-23 augusti bjuder på ett inspirerande och fullmatat program med angelägna seminarier och konferenser samt spännande mässmontrar. Det lovar arrangörerna.rn- I år satsar vi stort på branschens stora diskussionsämnen, kör- och vilotider samt digitala färdskrivare, med såväl dagliga seminarier och en särskild konferens som egen mässmonter, säger Johan Lindström, vd i Sveriges Åkeriföretag. rnMässdagarna bjuder även på ett par högaktuella konferenser för verksamma inom skogs- och dispenstransporter. En angelägen fråga är hur kundernas och samhällets krav förändras i klimatdebattens spår.rnKostnadsfria miniseminarier som på bara två timmar ger matnyttig information om aktuella och angelägna ämnesområden är en av årets nyheter. rnÖvriga seminarier handlar om förarbristen, hur en kilometerskatt skulle kunna fungera samt Vägverkets satsning på förbättrad trafikinformation, där åkeriföretag värvas som rapportörer. rnLastbil 2008 arrangeras i samarbete mellan Elmia AB, Svensk Åkeritidning och Trailer Magazine.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: