Trafikproblem att vänta på E6 vid Glumslöv

Söndagen den 1 juni startade sommarens största vägarbete i Skåne. Precis som man gjort på Hallandsåsen ska Vägverket bygga ett tredje körfält...

Söndagen den 1 juni startade sommarens största vägarbete i Skåne. Precis som man gjort på Hallandsåsen ska Vägverket bygga ett tredje körfält på den nuvarande väggrenen för långsamtgående fordon över Glumslövs backar. Det är risk för långa köer under rusningstid och problem för trafikanterna.rnStora vägarbeten på E6 skapar erfarenhetsmässigt långa köer och stor irritation hos många trafikanter. I värsta fall leder detta även till olyckor där människor skadas. En vädjan till alla trafikanter är därför att ta det lugnt förbi arbetsplatsen och tänka på både den egna och andras säkerhet.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-06-14 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: