Två ryska stororder till MAN

MAN Nutzfahrzeuge har tillsammans med det ryska dotterbolaget MAN Avtomobili Rossiya slutit avtal med två ryska kunder om leverans av totalt 4 700 tu...

MAN Nutzfahrzeuge har tillsammans med det ryska dotterbolaget MAN Avtomobili Rossiya slutit avtal med två ryska kunder om leverans av totalt 4 700 tunga lastbilar.rnUnder 2007 levererades 1 000 tunga MAN lastbilar till JSC TransKreditbank och ytterligare 2 000 lastbilar kommer att levereras fram till början av 2009.rnPå onsdagen den 16 april när det strategiska samarbetsavtalet undertecknades enades man också om en initial option på ytterligare 3 000 fordon med leverans under 2009. rnI det här fallet fungerar JSC TransKreditbank som finansiär för de ryska transportföretag som tecknar nationella och internationella leasingkontrakt.rnEn överenskommelse har också träffats mellan MAN och MIB Group om en första leverans av 2 700 tunga lastbilar under 2008.rnMIB Group driver idag ett Service Center för MAN Nutzfahrzeuge och etablerar för närvarande ett antal MAN Service Center inom den Ryska federationen.rnOvanstående leveranser finns medtagna i MAN Nutzfahrzeuges produktionsplanering fram till 2009.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-05-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: