Nissan arrangerar Sveriges första speeddejting i bil

Skapar kärlek köpbeslut? Den 31 maj i Stockholm anordnar Nissan ett speeddejting-event i samarbete med Europas största dejtingsajt meetic. Eveneman...

Skapar kärlek köpbeslut? Den 31 maj i Stockholm anordnar Nissan ett speeddejting-event i samarbete med Europas största dejtingsajt meetic. Evenemanget blir Sveriges första bildejting och är ett nytt djärvt grepp för att nå ut till en attraktiv målgrupp – singlar i storstäder.rnFörutsättningarna är enkla: 80 utvalda singlar från storstadsområden i Sverige får chansen att prova ett nytt sätt att träffas. Under tio minuter långa turer runt om i Stockholm får bildejtarna göra sitt bästa för att göra ett intryck, sedan är det dags att köra vidare till nästa dejt. Deltagarna träffar totalt tio personer under dagens lopp. rnEvenemanget äger rum på Telefonplan med omgivningar söder om Stockholm. Kärleksredskapen är Nissanbilar i fem olika modeller, från småbilen Micra till sportbilen 350Z. rn- Vi på Nissan tvekar aldrig att göra oväntade och udda saker, att ordna Sveriges första speeddejting i bil är helt klart ett jätteroligt och bra exempel på det. Om det även är ett bra sätt att träffa den rätta återstår att se, säger Louise Edström, marknadschef på Nissan Nordic Sverige.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-05-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: