Posten Logistik expanderar i Malmö

Posten Logistik erbjuder mer tredjepartslogistik i Malmö och nyanställer fem personer. Förutom paket-, pall- och expresstjänster erbjuder Posten L...

Posten Logistik erbjuder mer tredjepartslogistik i Malmö och nyanställer fem personer. Förutom paket-, pall- och expresstjänster erbjuder Posten Logistik företag lösningar för tredjepartslogistik. rnDen nya anläggningen i Malmö erbjuder tredjepartslogistik åt kunderna. Det vill säga lager- och distributionslösningar. Posten Logistik har sedan tidigare liknande anläggningar i Göteborg, Gävle och Linköping samt mindre verksamhet på Toftanäs paketterminal i Malmö. Den nya anläggningen är 5 500 kvadratmeter och finns i Fosie industriområde i Malmö.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-02-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: