MAN Nutzfahrzeuge integrerar bussdivisionen

Efter det att aktiviteterna för rekonstruktionen av bussdivisionen som beslutades förra året nu har genomförts med ett positivt resultat, tar MAN ...

Efter det att aktiviteterna för rekonstruktionen av bussdivisionen som beslutades förra året nu har genomförts med ett positivt resultat, tar MAN Nutzfahrzeuge nu ett ytterligare steg framåt. Från den 1 februari i år är bussdivisionen helt integrerad i MAN Nutzfahrzeuges organisationsstruktur. På så sätt kommer skalfördelarna med lastbilsverksamheten att ge ett snabbt resultat, meddelar MAN i ett pressmeddelande.rn- Med de operationella förbättringar som hittills har genomförts och överenskommelsen som har träffats vid fabriken i Salzgitter har vi nu tagit ett riktigt och mycket viktigt steg. Vi fokuserar nu på att dra nytta av alla de skalfördelar och processförbättringar som en komplett integrering med MAN Nutzfahrzeuge medför, förklarar Joachim Dürr, idag vd för MAN Nutzfahrzeuges bussdotterbolag.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-02-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: