E-godkänd ljusramp på 12 Watt

En E-godkänd ljusramp som bara drar 12 Watt. Kan det vara sant?rnHBA Fordonsteknik AB berättar att man nu har en sådan produkt, P4000, och hemlig...

En E-godkänd ljusramp som bara drar 12 Watt. Kan det vara sant?rnHBA Fordonsteknik AB berättar att man nu har en sådan produkt, P4000, och hemligheten med den låga strömförbrukningen ligger i att man stället för halogenlampor använder sig av lysdioder.rn- Strömförbrukningen minskar med 90 procent samtidigt som man slipper arbetet med att byta lampor. Dioderna har en extremt lång livslängd, berättar företaget i ett pressmeddelande.rnrnTakfästen finns till de allra flesta bilmodellerna och ljusrampen är särskilt bra för dem som står stilla under långa perioder med varningsljusen påslagna.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-02-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: