AkkaFrakt köper Netlogistic

AkkaFrakt i Malmö köper upp Netlogistic som har sin huvudsakliga verksamhet i nordöstra Skåne. Därmed blir AkkaFrakt ett av södra Sveriges stör...

AkkaFrakt i Malmö köper upp Netlogistic som har sin huvudsakliga verksamhet i nordöstra Skåne. Därmed blir AkkaFrakt ett av södra Sveriges största svenskägda transport- och logistikföretag. Köpet betyder bland annat att företagets omsättning nu kommer att tangera en miljard kronor. AkkaFrakt kan dessutom stoltsera med 650 fordon i sin park.rn- Förvärvet av Netlogistic innebär att vi utökar vår geografiska täckning samt att vi kan erbjuda ytterligare resurser i vår tjänsteportfölj. Köpet betyder också att vi nu ytterligare kompletterar våra affärsområden, med bland annat livsmedelstranstransporter och särskilt flytande transporter. Det säger Peter Arvell, vd hos AkkaFrakt.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-02-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: