Gratis uppdatering för TomTom-navigatorer

TomToms nya teknik Map Share, för dagliga kartuppdateringar i navigatorn, och den nya säkerhetsfunktionen "Hjälp mig"-menyn finns nu tillgängligt ...

TomToms nya teknik Map Share, för dagliga kartuppdateringar i navigatorn, och den nya säkerhetsfunktionen ”Hjälp mig”-menyn finns nu tillgängligt för gratis nedladdning på TomToms hemsida. Båda funktionerna är kompatibla med hela TomToms GO- och ONE-serie, även med de äldre modellerna i TomToms GO- och ONE-serie.rn- Vi vill att alla våra användare ska få tillgång till den senaste tekniken från TomTom och ger dem som har en äldre modell möjligheten att ta del av detta gratis, säger Harold Goddijn, vd på TomTom.rnLäs mer på www.tomtom.com.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-11-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: