DSV startar expresslinje på Tyskland

DSV Road AB har startat en tidtabellsbunden expresstrafik mellan Sverige och Tyskland.rnExportgods avgår varje dag från Jönköping, Göteborg och...

DSV Road AB har startat en tidtabellsbunden expresstrafik mellan Sverige och Tyskland.rnExportgods avgår varje dag från Jönköping, Göteborg och Helsingborg för att nästkommande morgon anlända till Kassel, en strategisk punkt för spridning av gods i såväl Tyskland, som resten av Europa. Omvänt lämnar man Kassel på kvällen för att tidigt nästa morgon vara i Helsingborg för att snabbt kunna leverera till svenska mottagare.rnDenna trafik lämpar sig såväl för konventionellt styckegods som för paket och annat expressgods, eftersom den ger samma service som idag främst erbjuds av express- och kurirföretag.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-11-20 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: