Gröna motorer från Scania

Scania svarar snabbt på Volvos utspel om motorer som kan drivas med alla förnybara drivmedel som idag finns tillgängliga på marknaden. Scanias nyh...

Scania svarar snabbt på Volvos utspel om motorer som kan drivas med alla förnybara drivmedel som idag finns tillgängliga på marknaden. Scanias nyhet presenterades bara några dagar efter att Volvo visat upp sitt nya program med miljömotorer.rnrnDe nya Scaniamotorerna är bara en av flera nyheter som Scania presenterade i samband med sin kapitalmarknadsdag i Södertälje. Scania breddar även sitt lastbilsprogram med den nya G-serien och en utökning av P-serien. Det bredare utbudet ska enligt Scania göra det möjligt för kunderna att specificera fordon på ett sätt som mer exakt passar det aktuella behovet.rnrnSatsar globaltrnPå den snabbt växande och allt viktigare tjänstemarknaden finns också flera nyheter som bidrar till att maximera tillgängligheten och intjänandeförmågan för kunden. Scania gör till exempel en global satsning på förarträning och lanserar ett nytt system för uppföljning av fordonen i åkeriägarens vagnpark.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-09-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: