Bredband för folk i farten

TeliaSonera och datortillverkaren Dell har avtalat om ett gemensamt produkterbjudande bestående av TeliaSoneras 3G/HSDPA-tjänster integrerade i Dell...

TeliaSonera och datortillverkaren Dell har avtalat om ett gemensamt produkterbjudande bestående av TeliaSoneras 3G/HSDPA-tjänster integrerade i Dells bärbara datorer. rn- Detta är ett av de viktiga stora stegen i utvecklingen av marknaden för mobilt bredband, både för företags- och privatkunder, säger Kenneth Karlberg, chef för TeliaSonera AB:s affärsområde Mobilitetstjänster. rnrnProdukterbjudandet med mobilt bredband inbyggt i bärbara datorer kommer att lanseras i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Tjänsten medger trådlös uppkoppling till internet med hög hastighet i dessa länder. Inget externt anslutningskort behövs. Erbjudandet kommer att utvidgas till övriga länder där TeliaSonera har eget nät under 2008. rnTjänsten kommer att vara tillgänglig på den senaste generationens bärbara datorer från Dell som har valfri trådlös HSDPA-bredbandsmöjlighet inbyggd.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-09-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: