Assistancekåren till Norge

Assistancekåren kommer att snabbutreda en etablering på den norska marknaden. Bakom beslutet ligger förfrågningar från flera norska bärgningsfö...

Assistancekåren kommer att snabbutreda en etablering på den norska marknaden. Bakom beslutet ligger förfrågningar från flera norska bärgningsföretag som idag är anslutna till Viking Redningtjeneste, som har förvärvats av Falck Räddningskår.rn- Jag har fått styrelsens fulla mandat att genomföra en marknadsanalys samt skissa fram en tidsplan för en etablering av Assistancekårens koncept inom marknadsföring, utbildning, administration och IT i Norge, berättar Lars Gunnar Johansson, VD och ordförande för Assistancekåren/MRF-Bärgarnas förening, på Assistancekårens hemsida.

Om artikeln

Publicerad: 2007-08-02 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: