Ny verksamhetschef vid EC Släp & Trailerservice AB

Carl Gunnar Ivarsson har med omedelbar verkan lämnat posten som vd för EC Släp- & Trailerservice AB. Anledningen är att varken bolagets styrelse e...

Carl Gunnar Ivarsson har med omedelbar verkan lämnat posten som vd för EC Släp- & Trailerservice AB. Anledningen är att varken bolagets styrelse eller personalen längre har förtroende för Ivarsson.rnrnNy ansvarig för verksamheten blir Peter Lindahl. Lindahl har långvarig erfarenhet som verkmästare på AB Gotte Carlsson & Co och har sedan två år varit verkmästare på EC Släp- & Trailerservice AB. rn”Peter har en erkänt hög kompetens avseende både efterfordon och lastbilar och det finns inga tvivel om att han med sin positiva anda kommer att driva verksamheten framåt”, skriver företaget i ett pressmeddelande.rnEC Släp- & Trailerservice AB, med dryga 15 års erfarenhet av service, reparationer och underhåll av efterfordon, är sedan juni 1992 ett dotterbolag till Strömstedt Lastvagnar AB, rngeneralagenter för Renders, M&V Trailer, Guillén och VéDéCar.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-04-24 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: