Premiär för Proffs webshop

Fredagen den 23 mars var det premiärfest här på Proffs. Då öppnades nämligen vår internetbutik.rnrnShopen är välsorterad och innehåller ...

Fredagen den 23 mars var det premiärfest här på Proffs. Då öppnades nämligen vår internetbutik.rnrnShopen är välsorterad och innehåller mängder med prylar. Allt från små elektroniska skojigheter till fina kläder och vackra glasföremål.rn- Tanken är att här ska finnas allt för alla, berättar Göran Rosengren, chefredaktör på Proffs.rnrnButiken gör det nu möjligt för både privatpersoner och företag att fixa presenter och promotionartiklar med endast några få ”musklick”.rn- Vissa produkter lämpar sig direkt som så kallade give-aways. Andra kan vara perfekta att ge till frugan eller till sig själv som present.rnrnFör att handla i shopen krävs egentligen bara en sak. Du ska prenumerera på Proffs.rnNu har du alltså ytterligare en god anledning att klicka på prenumerationslänken.

Om artikeln

Publicerad: 2007-03-26 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: