Planer på säker parkering i Klevshult

Stölderna från parkerade lastbilar ökar ständigt i antal. På Smålandsrasta i Klevshult utmed E4 har man därför långt framskridna planer på a...

Stölderna från parkerade lastbilar ökar ständigt i antal. På Smålandsrasta i Klevshult utmed E4 har man därför långt framskridna planer på att bygga en säkerhetsparkering med bevakning för lastbilar.rn- Vi vill värna om de kunder vi har vid anläggningen. Det är oftast vi som står närmast de drabbade, de kommer in till oss när de drabbats och säger att de drabbats. Det väcker empati. En och två gånger knyter man näven i fickan, men sedan känner man att man måste gör något säger Jonas Sandahl som är vd på motell Smålandsrasta till Sveriges Radio Jönköping.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-03-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: