Dodge tillbaka i Sverige

Inom kort kommer amerikanska Dodge tillbaka på svenska marknaden. Först på plats är framhjulsdrivna, femdörrars Dodge Caliber.rnDodge tillhör ...

Inom kort kommer amerikanska Dodge tillbaka på svenska marknaden. Först på plats är framhjulsdrivna, femdörrars Dodge Caliber.rnDodge tillhör Chrysler Group, den amerikanska delen av DaimlerChrysler-koncernen. Märket tjuvstartade – efter många års frånvaro – på svenska marknaden vid årsskiftet när importen av supersportvagnen Dodge Viper inleddes. Men den verkliga Sverige-debuten äger rum i och med lanseringen av Dodge Caliber inom några dagar.rnCaliber följs i vår av suven Nitro och av Dodge Avenger, som världsdebuterade på bilsalongen i Paris nyligen.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-02-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: