DAF öppnar butik i Markaryd

?90-årsjubiléet firas med specialdesignad entreprenadbil?

Nordic Truckcenter, generalagent för DAF lastbilar och tillika Truck & Trailer Parts, kommer nu till Sverige. Den 14 juni öppnas den första fysiska butiken på Nordic Truckcenter i Markaryd.

 

Men det stannar inte där, låter de hälsa, eftersom programmet kompletteras med ett rikstäckande servicenät.

–        TRP blir därmed Sveriges största oberoende servicenätverk, säger Veronica Sköld, affärsområdeschef för TRP och projektansvarig hos DAF.

TRP levererar över 150 000 reservdelar och tillbehör till tunga fordon, lastbilar av alla fabrikat samt släp och trailers.

–        Vår agentur är rikstäckande med ett centrallager i Markaryd vilket kompletteras med lagerhubbar och leveranspunkter på orter i hela Sverige, säger Sköld vidare.

Den officiella invigningen börjar klockan 16.00, torsdagen den 14 juni hos Nordic Truckcenter i Markaryd. Då visas även resultatet av projekt ”The Flying Swede”, där allmänheten har fått vara med och designa en egen, retroinspirerad DAF XF för att fira 90-årsjubileumet av DAF:s grundande.

–        Projektet är en symbolisk milstolpe och all extrautrustning såsom belysning, inredning och även hydrauliken, kommer från TRP-programmet, säger Sköld.

Tillsammans med partnerna Svetsab, Joma Reklam och Lacktyl, har de skapat vad de anser vara Sveriges coolaste entreprenadbil.

Den specialdesignade lastbilen kommer att säljas på auktion där alla intäkter för tillbehören, går till Barncancerfonden.

Om artikeln

Publicerad: 2018-06-12 13:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Banrcancerfonden DAF Flying Swede Joma Lacktyl Markaryd Svetsab TRP