Thomas Morell lämnar Sveriges Åkeriföretag.Fotograf: Tommy Holl, arkiv Thomas Morell lämnar Sveriges Åkeriföretag.Fotograf: Tommy Holl, arkiv

Morell lämnar SÅ för nystartat serviceföretag

Thomas Morell lämnar Sveriges Åkeriföretag för att istället börja arbeta som sakkunnig på Åkaren i Sverige AB, ett nytt serviceföretag för svensk åkerinäring.

Om knappt en månad, den 1 Februari, startar ett nytt serviceföretag för åkerinäringen, Åkaren i Sverige AB.?
– Målet är att serva åkerinäringen med utbildningar och juridisk hjälp samt påverka beslutsfattare kring branschens unika utmaningar och problem, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Enligt Åkaren i Sverige AB kommer man dessutom att erbjuda ett brett förmånspaket som, om det utnyttjas, kan stärka medlemmarnas konkurrenskraft i en hårt prispressad bransch.

En av nyckelpersonerna i det nya serviceföretaget blir Thomas Morell, som har lång och omfattande erfarenhet av åkerinäringen och dess utmaningar efter att tidigare jobbat med dessa frågor inom polisväsendet , och som idag arbetar på Sveriges Åkeriföretag. 

Thomas påbörjar sin tjänst hos Åkaren i Sverige AB i mitten av 2018 och kommer arbeta som sakkunnig i frågor kring yrkestrafik, utbildningar och opinionsbildning.

Om artikeln

Publicerad: 2018-01-08 23:26
Kategori: Nyheter
Taggar: Åkaren i Sverige AB Företagsnyheter Sveriges Åkeriföretag Thomas Morell