Frode Laursen-affären fortsatt aktuell

Åklagaren menar att ICA:s roll i Frode Laursen-ärendet, som Proffs tidigare rapporterat om, inte är meningsfullt att fortsätta driva hela vägen. ...

Åklagaren menar att ICA:s roll i Frode Laursen-ärendet, som Proffs tidigare rapporterat om, inte är meningsfullt att fortsätta driva hela vägen. Frode Laursen har som speditör skrivit kontrakt med ICA. Därmed är det svårt att hålla ICA ansvarigt för vilka transportörer Frode Laursen väljer att använda sig av, menar åklagaren.
Däremot fortsätter ärendet mot Frode Laursen.
Västnytt kontaktade Västeråspolisen för en tid sedan. De hade fått ett tips om att ärendet mot Frode var nerlagt och ville ha kommentarer kring detta. Även om det i skrivande stund föreligger ett mindre tekniskt hinder, erfar Proffs från insatta källor hos polisen, att fallet ska drivas vidare.
Varifrån Västnytt fått sitt tips om att Frode Laursen blivit friade vet man inte idag, men enligt källorna är uppenbart att tipsaren inte gett Västnytt ”helt korrekt information”.

Om artikeln

Publicerad: 2010-12-17 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: