Fotograf: easyFair

Stort intresse för verkstadsmässa i Malmö

Den 16-17 januari arrangerades mässan Fordonsverkstad Sverige/Danmark 2013 för första gången på Malmömässan i Malmö. När dörrarna stängdes på eftermiddagen den 17 januari kunde arrangören easyFairs konstatera att hela 2 196 besökare från fordonsverkstäder över hela Sverige och Danmark hade besökt mässan, en fantastisk premiär!

– Efter två framgångsrika mässor i Stockholm 2010 och 2012 var det dags även för Öresundsregionen att få ta del av succén och med den framgångsrika premiären i Malmö befäster mässan ytterligare sin position som en betydande mötesplats för fordonsverkstadsbranschen, säger Jennie Heidenfors, projektledare på easyFairs.

En strid ström av förväntansfulla besökare fyllde under dagen mässgolvet till bristningsgränsen. Hela fordonsverkstadsbranschen ville klämma och känna på de senaste produktnyheterna. Khodr Khalid från Däckia var en av dem:
– Det var härligt att komma till en så bra och rolig mässa! Det är alltid kul att få se alla nya produkter och träffa folk från branschen.

Det satsades stort på att ge besökarna en komplett mässupplevelse. Det handlade därför inte bara om produkter och nyheter, utan också om inspiration, underhållning och nätverkande. Bland annat så var det många som valde att stanna kvar på mässan efter stängning första dagen. Då bjöds det på after work och branschmingel för både utställare och besökare.

Andra populära inslag var provkörning av gokart, Mekonomens vice Vd Marcus Larssons föreläsning om framgångssagan Mekonomen, demonstration av lackeringsmaterial och en hel del besökare ville mäta sina krafter i tävlingen kast med liten turbo.

Fordonsverkstad återvänder till Stockholm om två år, 2015, och är tillbaka på Malmömässan i Malmö 2016.

I februarinumret av Proffs kan du läsa mer om mässan, sett ur vår reporter, Tommy Paremos perspektiv.

Om artikeln

Publicerad: 2013-01-18 14:51
Kategori: Nyheter
Taggar: 2013 Fordonsverkstad Malmö mässa