Fotograf: Iveco

Iveco firar 30 år i Sverige på Lastbil 2012

1982 gjorde Iveco sitt första framträdande i Sverige och grundade samtidigt Iveco Sweden AB. 30 år senare firar Iveco sin födelsedag med den nordiska premiären av den senaste lösningen för fjärrtransporter: nya Stralis Hi-Way!

Under den senaste upplagan av Elmiamässan (år 2010) presenterade Iveco sitt tunga modellprogram, Iveco Stralis och Iveco Trakker, för den svenska marknaden.?Den här gången är Lastbil 2012 den första plats där nya Stralis Hi-Way kommer att visas för allmänheten i de nordiska länderna.

Givetvis hittar du även andra modeller av Iveco på mässan. Ett fordon som går under kategorin ”udda-fordon” är Dakar-teamet ”Team De Rooys” Daily 4×4 som du så klart hittar i Ivecos monter.  

Om artikeln

Publicerad: 2012-08-22 12:02
Kategori: Nyheter
Taggar: Iveco Lastbil 2012 Stralis Hi-Way