Yrkestrafiken.se flyttar till Transportstyrelsen och Trafikverket

Den 23 februari 2012 flyttas allt material från webbplatsen Yrkestrafiken.se till Transportstyrelsens och Trafikverkets webbplatser. Yrkestrafiken.se kommer dock att finnas kvar, som en hänvisningssida, under hela 2012.

På Transportstyrelsen.se/yrkestrafik kommer du till exempel att få svar på frågor om trafiktillstånd, taxiförarlegitimation och regler för kör- och vilotider. Här kommer du också att hitta många e-tjänster som underlättar i din vardag.

På Trafikverket.se hittar du information om till exempel läget på vägarna, och transportdispenser för långa och tunga fordon. Här finns även uppgifter och tips för dig som ska planera och köpa gods- och persontransporter.

Yrkestrafikens nya sidor kommer att publiceras den 23 februari, 2012 på Transportstyrelsens och Trafikverkets webbplatser.

Om artikeln

Publicerad: 2012-02-13 14:05
Kategori: Nyheter
Taggar: E-tjänster It Trafikverket Transportstyrelsen Yrkestrafiken.se